Header

27 Nisan


Lakers-Nuggets:
Yine 100 sayının üzerinde yiyen Denver savunması gördük bu maçta. Evet Denver takımının karakteri yediğinden fazlasını atmak ancak bu taktik Lakers'a sökmez. NBA'in en iyi savunma yapan takımlarından birisine karşı savunma yapmadan maç kazanamazsınız. Seri neredeyse bitmek üzere ki ben son maçı da Lakers'ın alacağını düşünüyorum. 102-84 Lakers (3) - Nuggets (0)

Rockets-Jazz:
0/14 üçlük isabeti (Korver 0/6), rakibin yıldızı 23 sayı 8 asist 10 ribaund yapmış. Bu maç nasıl kazanılır? Tabiki ısrarla potaya giderek. Olması gereken de buydu zaten. 41 maçta kendi evinde sadece 4 kez yenilmiş bir takımın playoff ilk turunda kendi sahasındaki ilk maçı kaybetmesi büyük süprizdi. Bana kalırsa seri artık sona erdi. T-Mac çok zorlayacaktır ancak pota altı gücü olarak Utah çok ağır basıyor.

0 yorum:

Kimdir? Sorusuna Cevap

Basketbola sevdası ilk olarak ilkokul yıllarında başlamış, ortaokul yıllarında ise tavan yapmış bir varlıktır bu kişi. Salı sabahları erkenden kalkıp gazete bayisine koşup FanatikBasket almaya gittiği dönemler olmuştur ki hala tüm sayılarını saklamaktadır. Kaan Kural ve Murat Kosova sevgisinden dolayı Slam çıktığı günden beri kaçırmaz, Nba Türkiye dergisini de sık sık ziyaret eder. 6. Adam, Fast Break dergilerini de zamanında talan etmiştir. TV'de basketbol gördü mü dayanamaz kurulur hemen karşısına; oynardı da basketbol zamanında, iyi de şutördü ama sakatlıklara kurban gitti. Şimdi ayda yılda bir arkadaşlarıyla (yalan her çarşamba oynuyor) okulun spor salonunu ziyaret ediyor. Jason Kidd ve Harun Erdenay'a tapar. Koç olarak Phil Jackson ve Ettore Messina'dan başkasını kaale almaz. Bogdan Tanjeviç ve Ergin Ataman'dan nefret eder hatta onlardan daha iyi koç olduğunu bile iddia eder. Meslek olarak kendisine profesyonel öğrenciliği seçmiştir. 18 yıldır öğrencidir uzun süre de olacak gibi durmaktadır. Basketbol odur, o da basketbol...